Za nami so tekmovanja v odbojki za starejše učenke in učence. V kategoriji deklet je sodelovalo 25 ekip, pri fantih pa 9 ekip. Naša dekleta so se z lahkoto prebila skozi predtekmovanje in zmagale obe tekmi. V četrtfinalnih bojih pa je bila naša ekipa v okrnjeni sestavi in so zato morale priznati premoč dveh nasprotnih ekip. Tako so naše tekmovalke končale tekmovanje z osvojenim 11. do 15. mestom. Čestitke za borbo in odlično prikazano igro (v spremljanju katere smo zelo uživali) Mioni Mitraković (6. A), Nini Mavec, Ani Katarini Mandič, Sari Peklaj, Petri Zupan, Sanji Kostić (vse 8. A), Enji Brumec Kovačević, Lei Hribernik in Viti Podobnik (vse 8. B). Naslednje leto bodo naša dekleta eno leto starejša in močnejša, kar jih zagotovo ponese do polfinala in nenazadnje tudi do finala. Kar pogumno naprej!

 

Fantje so v predtekmovanju eno tekmo brez težav zmagali, ekipa OŠ Alojzija Šuštarja pa je bila premočna za nas. Žal se je v nadaljne tekmovanje uvrstila le ena ekipa, tako da se je za naše fante tekmovanje končalo z osvojenim 4. do 6. mestom. Čestitam Filipu Cerkovniku, Dejanu Kostiću, Nejcu Pungaršku, Anžetu Suhadolcu, Martinu Šelihu (vsi 9. A), Eriku Kastigarju, Luku Novaku in Enalu Saitoskemu (vsi 9. B), da so zastopali OŠ Miška Kranjca v odbojki in pri vsem tem pokazali veliko mero truda, zagnanosti, timskega duha in fair playa! Bravo, fantje!

 

Podrobne rezultate najdete na spletni strani Timinga, Šolska športna tekmovanja: http://www.timingljubljana.si/aslj/tekme.asp?sola=0&Vrsta=OS&disc=3

 

Tjaša Ježek

Dostopnost