Spoštovani!

Poznate vzornike vaših otrok? Menite, da se zgledujejo predvsem po svetovno znanih osebah? Slavni imajo vpliv, toda še zdaleč ne tako velikega, kot največji vzorniki otrok – starši in učitelji. Z njimi preživite večino časa in tega se vse premalokrat zavedamo.

Prav zato prirejamo projekt “Bodi dober, bodi kul!”, ker želimo starše, vzojitelje in učitelje ter druge odrasle spomniti, da so vzorniki otrokom.

Vzorniki smo ne glede, če si to želimo ali ne. Pomembno je, da se tega zavedamo in da izberemo, da smo dobri vzorniki.

Dogodek “Bodi dober, bodi kul!” bo v sredo, 14. novembra 2018, v športni dvorani Osnovne šole Miška Kranjca. Vrata šole odpremo ob 16.30 uri, program začnemo ob 17.00, zaključek dogodka je predviden ob 19.30 uri.

Svojo prisotnost na dogodku je potrdil predsednik Vlade RS, gospod Marjan Šarec. Prisotni bodo tudi predstavniki slovenskih medijev ter POP TV, ki je mediski partner dogodka.

Veseli bomo da skupaj z znanimi posamezniki in ambasadorji projekta, priredimo izjemno izkušnjo ter nepozabno popoldne za vaše otroke.

Vljudno vas vabimo, da nam svojo udeležbo sporočite najkasneje do petka, 09. 11. 2018. Sporočilo pošljite razredniku vašega otroka. Potrditev vaše udeležbe potrebujemo zaradi priprave prostora.

Ravnatelj, Jožef Kavtičnik

Prireditev za otroke in starše

Dostopnost