Prijazno vas vabimo na otvoritev regijske razstave izbranih del mladih likovnikov koordinacije JSKD Osrednja Slovenija. Povabilu za sodelovanje se vas je odzvalo osemnajst  vzgojno izobraževalnih institucij. Na natečaj je prispelo osemdeset  likovnih del. Strokovna žirija, v sestavi prof. Dragica  Čadež Lapanje, mag. umet. Nuša Lapajne Čurin, prof. likovne pedagogike, Tanja Pina Škufca in umetnostna zgodovinarka, Simona Zorko je naredila izbor triintridesetih del /33,  ki bodo postavljeni na ogled v galeriji KULT 3000, Metelkova, Ljubljana. Otvoritev razstave bo v sredo, 1. junija, ob 17. uri. Na otvoritev vabimo prav vse sodelujoče, saj smo za vse njih pripravili priznanja za sodelovanje in manjšo darilno pozornost.
Razstava bo odprta v času odprtja galerije Kult, od 10. do 14. ure, vključno s  ponedeljkom, 6.6.2016. Zahvaljujemo se za sodelovanje ter prijazno vabljeni na otvoritev in ogled regijske razstave izbranih del mladih likovnikov Osrednje Slovenije, na temo PUSTI, NAJ TE NOSI VODA…. KOORDINACIJA JSKD Osrednja Slovenija, Andreja Repar
https://webmail.arnes.si/posta/?_task=mail&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=8158&_part=2&_frame=1&_extwin=1

Sodelujoči na natečaju:
Mlade likovnice in likovniki izbrani za razstavo po natečaju Pusti, naj te nosi voda … (Dan D).
Vse na razpisu sodelujoče šole in kulturna društva, med njimi učenci OŠ Miška Kranjca, vsi na razpisu sodelujoči mentorji in mentorice, Mag. Mateja Kranjc.
Katalog: https://webmail.arnes.si/posta/?_task=mail&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=8158&_part=3&_frame=1&_extwin=1

Dostopnost