Spoštovani,

starše vabimo na  predavanje z naslovom Sorojenci in odnosi med njimi, ki bo v ponedeljek, 14. januarja 2019, od 17.00 do 18.30 v prostorih Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana).

Predavanje je namenjeno staršem vseh otrok do 18 leta starosti – predšolskih in šolskih, tistih z značilnim razvojem in tudi tistih s posebnimi potrebami. Želimo si, da se na predavanje prijavijo starši in ne strokovnjaki. Udeležba je brezplačna.

Predavanje bo imela Kaja Praprotnik, univ. dipl. psihologinja.

Elektronske prijave odpremo v četrtek, 3. januarja, ob 12.00. Prijave zbiramo izključno preko e-prijavnice, ki bo odprta od 12.00 ure naprej. Prijavite se s klikom na povezavo:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeheJPQ1xqB7kfk2560wuDX46RJsTh17AFLI-pgpw6dRfsODQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Vsi tisti, ki se boste prijavili, vas pričakujemo na predavanju (vodimo listo prisotnosti). Priporočamo, da se prijavite čim prej, ker je število mest omejeno. Vaša prijava je zabeležena, če dobite nekaj minut po prijavi na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo.

Informacije o predavanju so objavljene tudi na spletni strani: http://icpika.si/za-starse-seminarji-predavanja-delavnice/predavanje-za-starse-sorojenci-in-odnosi-med-njimi/

Veseli bomo, če informacijo delite z drugimi starši. Hvala.

Sabina Pšeničnik, koordinatorica v IC Pika

Tel.št.. 01/ 4342-360

www.icpika.si

Sorojenci in odnosi med njimi

Dostopnost